Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 13 Temmuz 2019, Cumartesi 09:20 tarihinde eklendi. 1154 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Film Akademisi Kapaklı’da faaliyetlerine başlayacak

Lüleburgaz’da sinema sektörüne dair gerçekleştirdiği faaliyetlerle ismini duyuran Trakya Film Akademisi, Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde de faaliyetlerine başlıyor.
Film Akademisi Kapaklı’da faaliyetlerine başlayacak  

Lüleburgaz’da başlattığı çalışmalarla ismini duyuran, öğrencilerini sinema setlerine kazandıran ve Lüleburgaz’ın tanınmasında pay sahibi olan Trakya Film Akademisi, çalışmalarını Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde de sürdürecek. Trakya Film Akademisi Kurucusu Dilek Çakır ve Akademi Yöneticisi Mehmet Göksel Orhan, bu doğrultuda projelerini anlatmak için Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Gerçekleştirdikleri ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Dilek Çakır” Trakya Film Akademisi hedefleri doğrultusunda Lüleburgaz ilçesinden sonra Kapaklı’ da, adından söz ettirmeye devam edecektir. Bugün bu hedefler doğrultusunda projemize inanan ve birlikte yol almak isteyen Kapaklı Belediye Başkanı Sn. Mustafa Çetin Bey’e teşekkürlerimizi sunarız. Tüm Kapaklı halkına ve Trakya’mıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek