Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 12 Temmuz 2019, Cuma 09:34 tarihinde eklendi. 1839 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İstek Okullarından gazetemize ziyaret

Lüleburgaz’da faaliyetlerine başlamaya hazırlanan İstek Okulları, 11 Temmuz 2019 Perşembe günü gazetemize ziyaret gerçekleştirdi.
İstek Okullarından gazetemize ziyaret  

Lüleburgaz’da 2019-2020 eğitim öğretim döneminde eğitim hayatına başlayacak olan İstek Okulları Kurumsal Veli İletişim Müdürü Ali Berk Peker  ve   Lüleburgaz Lise Müdürü Çağrı Doğan Sezer, 11 Temmuz 2019 perşembe günü gazetemize ziyarette bulundu.

İstek Okulları yöneticileri Sezer ve Peker gerçekleştirdikleri ziyarette Lüleburgaz’da eğitim sektöründe yeni bir oluşum olduklarını söylediler.

Lüleburgaz’da öğrencilerin eğitim, kültür, sanat ve spor alanında daha da gelişmelerini sağlayacak projeleri olduklarını belirten Sezer ve Peker, Lüleburgaz’da öğrencilerin Türkiye sıralamasında ilk sıralarda kendine daha çok yer bulması için önümüzdeki eğitim öğretim yılında öğrencilerle buluşacaklarını söyledi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek