Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 04 Aralık 2012, Salı 09:26 tarihinde eklendi. 791 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor’da galibiyet sevinci

Kırklarelispor, evinde karşılaştığı Anadolu Selçukluspor’u 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.
Kırklarelispor’da galibiyet sevinci
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor, sahasında Anadolu Selçukluspor’u konuk etti. Seyirci desteğini arkasına alan ve maça iyi başlayan Kırklarelispor, ilk dakikadan itibaren rakip kaleye yüklenmeye başladı. Maçın ilk yarısında istediği pozisyonları yakalayamayan yeşil-beyazlı takım soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.
Maçın ikinci yarısına da tempolu başlayan Kırklarelispor aradığı golü maçın 57.dakikasında Mustafa Kaya’yla buldu. Maçın son 30 dakikasında 1-0 önde oynayan Kırklarelispor maçı da 1-0 kazanarak zirve takibini sürdürdü.
Maçın ardından bir açıklama yapan Teknik Direktör Bilgin Erdem, “ Kazandığımız için mutluyuz. Taraftarımızın da desteğiyle 3 puan aldık. Zirve takibimizi sürdüreceğiz ve sezon sonunda hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. Kırklarelispor aldığı bu 3 puanla 21 puanla 7’inci sırada yer alıyor. Ömer MUTLU
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek