Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 04 Aralık 2012, Salı 09:22 tarihinde eklendi. 1017 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de vekilli toplantı

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı. CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek’in de katıldığı toplantıya CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan başkanlık yaptı.
CHP’de vekilli toplantı
Ülke gündeminin görüşüldüğü toplantıda   bir konuşma yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan “ Hepinizin bildiği gibi kılık kıyafet yönetmeliği değişti. Ancak bu yönetmelik değişirken ne velilere, ne psikologlara ne de pedagoglara soruldu. Önlük Atatürk’ün çıkardığı kılık kıyafet yönetmeliği ile uygulanmaya başlanmıştı. Yoksul öğrenci de, maddi durumu iyi öğrencide okula aynı önlükle gidiyordu. Şimdi yoksul öğrenciler kötü kıyafetlerle okula giderken maddi durumu iyi olan öğrenciler daha kaliteli kıyafetlerle okula gidecek. Bu da bazı öğrencilerin bazılarını kıskanmasına ve onlardan nefret duymasına neden olacak. Bunun sonunda da modern kıyafetlerle okula gelen öğrenciler ile Cumhuriyete uymayan kıyafetlerle okula gelen öğrencilerin çekişmesi olacak. Bu yönetmeliğin değiştirilmesini onaylamıyoruz” dedi.
 
CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek’te “Başbakan, gündem değiştirmeyi çok iyi biliyor. Türkiye Muhteşem Yüzyılın harem sayısını hesaplarken, AKP komisyona ana dilde savunmayı getirdi. Bunun ardından farklı isteklerde gelebilir. Oysa Türkçe bilmeyen vatandaşlar için tercüman tutuluyor bununda parasını devlet ödüyordu. Tüm sadece Kürtçe için değil tüm diller için böyleydi. Bu yasanın altında siyasi hedef var” dedi.
 
CHP Düğüncübaşı Üyesi Mümin Putuş’ta yaptığı açıklamada “Düğüncübaşı ile Türkgeldi arasından bulunan köprü bir türlü yapılamadı. Buradaki sıkıntı bir türlü giderilemedi. 20 tane büze bakar. Büz alabilsem alıp ben yapacağım buranın yapılmasını istiyoruz” dedi.
Ertan BAYER
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek