Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 27 Haziran 2019, Perşembe 09:30 tarihinde eklendi. 61166 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aşçı Çıraklığı Kursu başlıyor

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi tarafından açılacak olan Aşçı Çıraklığı Kursu için başvurular 28 Haziran Cuma günü (yarın) sona eriyor.
Aşçı Çıraklığı Kursu başlıyor  

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi (HEM) ile Lüleburgaz Belediyesi’nin işbirliğinde gerçekleştirilen ve kış sezonunda aşırı talep olan Aşçı Çıraklığı Kursu yaz döneminde de açılıyor. Lüleburgaz HEM Müdür Yardımcısı Atakan Demirci, yaptığı açıklamada “Aşçı Çıraklığı Kursumuz yaz döneminde de başlıyor. 178 saat sürecek olan kursumuz 2 grup halinde yapılacak. 3 Temmuz’da başlayacak olan kursumuzun sabah grubu 09.00 ile 12.00 saatleri arasında, öğle grubunda ise 13.00 ile 16.00 saatleri arasında yapılacak. Başvurular 28 Haziran Cuma günü (yarın) mesai saati sonuna kadar devam edecek. Kontenjanlarımız dolmak üzere. Başvurmak isteyen vatandaşlarımız bir an önce başvurularını yapsınlar.” dedi.

Toplam 9 hafta sürecek kursun 9 Eylül 2019 tarihine kadar devam edeceğini de belirten Demirci, başvuruların Halk Eğitim Merkezi, Lezzet Akademisi veya Belediye’den form doldurularak yapılacağını söyledi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek