Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 27 Haziran 2019, Perşembe 09:28 tarihinde eklendi. 1836 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İşçi servisi motosiklete çarptı: 1 kişi yaşamını yitirdi

Lüleburgaz Sakızköy Caddesi’nde 25 Haziran 2019 salı günü işçi servisi ile motosikletin karıştığı kazada bir kişi yaşamını yitirirken bir kişi de yaralandı.
İşçi servisi motosiklete çarptı: 1 kişi yaşamını yitirdi  

Lüleburgaz Sakızköy Caddesi ile Yenice Caddesi’nin kesiştiği noktada 25 Haziran 2019 salı günü saat 17.00 sıralarında Cengiz E. idaresindeki 39 XX XXX plakalı işçi servisinin plakası bulunmayan bir motosiklete çarpmasıyla motosiklet sürücüsü Ali Ç. ile motosiklette yolcu olarak bulunan Hacer Ç. yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve emniyet ekibi intikal etti. Olay yerinde ağır yaralanan Hacer Ç’nin kızı ve oğlu sinir krizi geçirdi. Yaşanan trafik kazasında ağır yaralanan Hacer Ç. kaldırıldığı Medikent Hastanesinde yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Ali Ç.’nin tedavisi Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde yapıldı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek