Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 27 Haziran 2019, Perşembe 09:25 tarihinde eklendi. 907 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eğitim İş’ten Başkan Gerenli’ye ziyaret

Eğitim İş Lüleburgaz Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyeleri, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’yi makamında ziyaret etti.
Eğitim İş’ten Başkan Gerenli’ye ziyaret  

Eğitim İş Lüleburgaz Temsilcisi Veysel Onur Tatlıpınar ile Yönetim Kurulu Üyeleri 24 Haziran Pazartesi günü Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’yi ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Eğitim İş Temsilcileri Başkan Gerenli’yi yeni görevi için tebrik ettiler.

Görüşmede şehrin geleceği, şehre ait eğitim ve kültür alt yapısı ile gelişmeler üzerinde duruldu. Gençlerin ve eğitim camiasının belediye bünyesinde düzenlenen etkinliklerle uyumlu çalışmasını ve bu uyumun sağlanması konusunda eğitim çalışanlarına ve belediyeye düşen görevlerden bahsedildi.

Şehrimizin gençlerine en çabuk ve etkili  şekilde ulaşmaya çalıştıklarını söyleyen Başkan Murat Gerenli, Eğitim İş Sendikasının da Atatürkçü eğitim politikasının örnek alınması gerektiğini belirtti.

Görüşme Eğitim İş Lüleburgaz Temsilciliğinin LYKA'da açılan yeni kütüphaneye kitap hediye etmesi ve karşılıklı iyi dileklerle son buldu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek