Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 25 Haziran 2019, Salı 09:27 tarihinde eklendi. 1509 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Mustafa Nalbant; “ İşçiler deneme süresi içinde işten çıkartıldı”

Lüleburgaz’a bağlı Evrensekiz Belediyesi’nde Personel Hizmetleri Limited Şirketi’nde çalışan 4 işçi işten çıkarıldı.
Başkan Mustafa Nalbant; “  İşçiler deneme süresi içinde işten çıkartıldı”  

Bu konuda Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant gazetemize açıklamada bulundu.

 

Nalbant yaptığı açıklamada,  işçilerin deneme süresinde işten çıkarıldığını, işçilerin 4 aylık deneme süresi kapsamında çalışmakta olduklarını söyledi.

 

 

İşçilere iş yaptırmakta zorlandıklarını da belirten Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İşçilerin çıkarılma sebepleri ise söz konusu işçilere iş yaptırmakta zorlanıyoruz. Bu arkadaşlarımız için belde halkından da sürekli şikayetler almaktayız. En son aşırı yağışlar nedeni ile bazı cadde ve sokaklarımız hatta bazı vatandaşlarımızın evleri tehlikeli derecede su doldu müdahale etmek için acil durum olduğundan bu arkadaşlarımız aradığımız halde gelmiyorlar, amirlerine hakaret ediyorlar, işlerini sürekli aksatıyorlar. Bizim belediyemizde memur ve işçi arkadaşlar çeşitli sendikalara üyedirler, kimseye üye olduğundan dolayı bir şey demedik, kimsenin işinde, gücünde ve ekmeğinde gözümüz yoktur. Ancak biz halkımıza verdiğimiz ve yapacağız işleri süratle yapmamız için çok çalışmamız gerekmektedir. Biz işimize bakıyoruz.” Dedi.

 
Nalbant, bugün belediye önünde yapılması planlanan basın açıklaması ile ilgili olarak da ; “Kaymakamlıktan izin  verilmesi halinde buyursunlar yapsınlar” dedi.

 

                Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek