Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 25 Haziran 2019, Salı 09:26 tarihinde eklendi. 1449 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de gündem İstanbul seçimleri oldu

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Haftalık Halk Toplantı’nın konusu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri oldu.
CHP’de gündem İstanbul seçimleri oldu  

CHP İlçe Başkanı Bülent Metin Başkanlığında 24 Haziran Pazartesi günü saat 12.30’da gerçekleştirilen toplantıda Pazar günü gerçekleştirilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri konuşuldu. CHP İlçe Başkanı Bülent Metin, zor bir seçim olduğunu ve yüzde 9 farkla İstanbul’u kazananın CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu olduğunu belirterek, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu yüzde 9 farkla İstanbul’un galibi olmuştur. 31 Mart’tan öncede bir delikanlı çıkmıştı. ‘Her şey çok güzel olacak Ekrem Abi’, demişti ve tüm ülkenin gündemine oturmuştu. Çok güzel bir slogan olmuştu. Ekrem Bey ve ekibi seçim çalışmasını bu slogan üzerinden yürüttü. 31 Mart’ta hepinizin bildiği gibi seçimi kazanmıştık. Gecikmelide olsa mazbata verilmişti. Ancak gerek YSK’nın gerekse bazı çıkar çevrelerinin baskısı ile 31 Mart’ta ki seçim hukuksuz olarak yeniden yapılmasına karar verilmişti. Pazar günüde İstanbul Büyükşehir Belediye seçimi yapıldı ve barış, sevgi, demokrasi ve hukuk kazandı, İstanbul ve Türkiye kazandı.” dedi.

“İnsanlar konuşma rahatlığını Ekrem Beyle sağladı”

Başkan Metin, bu galibiyetle artık insanların daha rahat konuşmaya başladığını söyleyerek, “Gerek daha önce yapmış olduğumuz saha çalışmalarında gerekse dün Bakırköy, Kadıköy ve Silivri’de bulunduğumuz çevrelerde insanlar baskı altındayken o kadar kendilerini frenlemişler ki dün o rahatlığı gördük insanlarda. Sandıkta oy kullanmaya gittikten sonra insanlar Ekrem Beyin tişörtünü giymişler ve rahatlıkla gezebiliyorlardı. Kadıköy’e geçerken aynı görüntüler orada da vardı. Dönüşte gençler slogan atarak yürüyorlardı. Daha seçim devam ediyordu. Ekrem Bey ilk günlerde söylemişti. Herkes konuşacak, sanatçısı da, akademisyeni de, memuru da, işçisi de konuşacak demişti. İnsanlar konuşmak istiyordu ve insanlar konuşma rahatlığını Ekrem Beyle sağladı.

“Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir”

Ben Lüleburgaz İlçe Başkanı olarak bu seçimlerde en fazla takdiri hak eden İstanbul İl Başkanlığına, CHP Genel Merkezimize, İYİ Parti Genel Merkezi ve Teşkilatlarına, Millet İttifakına destek olan ve çalışan diğer siyasi partilere ve özellikle de seçim gönüllülerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu seçim gerçekten kolay kazanılmadı. Ama şu bir gerçek ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir.’ Evet, millet egemenliğine de sahip çıktı, demokrasisine de sahip çıktı, hukuka da sahip çıktı, bir derecede Cumhuriyetine de sahip çıktı. Bu nedenle ben 16 Milyon İstanbulluya hepinizin adına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek