Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 30 Mayıs 2019, Perşembe 09:38 tarihinde eklendi. 998 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ATADER’den Başkan’a ziyaret

Merkezi Lüleburgaz’da bulunan Ataköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ATADER) önceki gün Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’yi makanında ziyaret ederek tebrik etti.
ATADER’den Başkan’a ziyaret  

Saat 15.45’te gerçekleştirilen ziyarete ATADER Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Kalkan, Başkan Yardımcısı Metin Atlı, Genel Sekreter Ertan Bayer, Sayman Ahmet Ayas ve Yönetim Kurulu Üyesi  Nazmi Yüksel katıldı.

 

ATADER Yönetim Kurulu Başkan Yücel Kalkan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’yi tebrik edip iyi çalışmalar diledikten sonra Ataköy’de bu yıl 8. yapılacak olan ATADER-Ataköylüler 8. Keşkek Şenliği’ne davet etti.

 

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat  Gerenli’de  ziyaret nedeniyle memnun olduğunu belirterek Keşkek Şenliği’ne de katılmak istediğini söyledi.

 

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek