Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 29 Mayıs 2019, Çarşamba 09:25 tarihinde eklendi. 1159 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yaz Akşamları Yıldızları Futbol Turnuvası başlıyor

Lüleburgaz Belediyesi ve Lüleburgaz Veteran Spor Kulübü Derneği’nin ortaklaşa düzenleyeceği “Yaz Akşamları Yıldızları Futbol Turnuvası İsa Gabralı Kupası” 24 Haziran’da başlayacak.
Yaz Akşamları Yıldızları Futbol Turnuvası başlıyor  

Lüleburgaz Belediyesi ile Lüleburgaz Veteran Spor Kulübü Derneği tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen “Yaz Akşamları Yıldızları Futbol Turnuvası” bu sene eski futbolcu ve antrenör İsa Gabralı Kupası adıyla 24 Haziran 2019 tarihinde yapılacak. Turnuvaya başvurmak isteyenlerin başvuruları 29 Mayıs ile 14 Haziran 2019 tarihleri arasında mesai saatleri içinde Lüleburgaz Belediyesi Tesisler Müdürlüğünden alınacak. Başvuru sırasına göre ilk müracaat eden 32 (otuz iki) takım turnuvada yer almaya hak kazanacak. 24 Haziran Pazartesi günü başlayacak turnuva ise 1 Ağustos Perşembe günü yapılacak final maçıyla sona erecek.

Turnuvaya katılacak takımların kesin listesi Lüleburgaz Belediyesi’nin resmi internet sayfasından duyurulacak. Müsabakalar LYFA’da hafta içi Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri Saat:19.30, 20.45 ve 22.00’da 30 dakikalık 2 devre şeklinde yapılacaktır.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek