Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 28 Mayıs 2019, Salı 09:29 tarihinde eklendi. 1217 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

A Grubunun şampiyonu Ovacık oldu

Kırklareli Amatör 2.Futbol Ligi A Grubunda Düğüncülü Çiçekspor’un maça tam kadro çıkamaması nedeniyle hükmen galip sayılan Ovacık Gençlikspor bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
A Grubunun şampiyonu Ovacık oldu

Lüleburgaz İstasyon Sentetik Sahada 26 Mayıs Pazar günü saat 14.00’da Ovacık Gençlikspor ile Düğüncülü Çiçekspor bir araya geldi. Düğüncülü Çiçekspor’un mücadeleye 8 kişilik kadro ile katılması nedeniyle karşılaşmanın hakemi tarafından maç tatil edildi.

Mücadele 3-0 hükmen Ovacık Gençlikspor’un olurken, puanını 36’ya yükselten Ovacık Gençlikspor ligin bitimine iki hafta kala tüm maçlarını kazanarak şampiyonluğunu ilan etmiş oldu. Ovacık Gençlikspor’a, şampiyonluk kupası ilerleyen günlerde verilecek.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek