Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 21 Mayıs 2019, Salı 09:19 tarihinde eklendi. 1011 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Muhtar İşçioğlu’ndan 1200 kişilik iftar yemeği

Lüleburgaz Dere Mahallesi Muhtarı Yavuz İşçioğlu tarafından 18 Mayıs 2019 cumartesi günü geniş katılımlı iftar yemeği verildi.
Muhtar İşçioğlu’ndan 1200 kişilik iftar yemeği  

Dere Mahallesi Muhtarı Yavuz İşçioğlu, 18 Mayıs 2019 cumartesi günü geleneksel hale getirdiği iftar yemeklerinin 12.sini düzenledi. Muhtar İşçioğlu tarafından 1200 kişiye iftar verildi. Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için okutulan mevlid-i şerifin ardından iftar yemeğine katılanlar dua ederek oruçlarını açtı.

Düzenlediği iftar yemeği ile ilgili açıklamalarda bulunan Muhtar Yavuz İşçioğlu“ Bu yıl iftar yemeklerimizin on ikincisini düzenledik. Bundan dolayı çok mutluyum. Allah kısmet ederse seneye yine burada olacağız. İftarımıza katılan ve katkı sunan herkese teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek