Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 18 Mayıs 2019, Cumartesi 09:28 tarihinde eklendi. 911 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazlı fotoğrafçılardan Başkan Gerenli’ye ziyaret

Lüleburgaz Fotoğraf Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, 16 Mayıs 2019 perşembe günü Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye ziyarette bulundu.
Lüleburgazlı fotoğrafçılardan Başkan Gerenli’ye ziyaret  

Lüleburgazlı fotoğrafçıları bir araya getiren ve fotoğrafçılık alanında çeşitli faaliyetler gerçekleştiren Lüleburgaz Fotoğraf Kulübü(LFK) 16 Mayıs 2019 perşembe günü saat 14.30’da Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye tebrik ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Lüleburgaz Fotoğraf Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Birol Sökük ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Gerenli’ye kulübü tanıtarak çalışmalarından bahsetti. LFK ve Lüleburgaz Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilebilecek projelerin değerlendirildiği ziyarette kulüp üyeleri Başkan Gerenli’ye tebriklerini ileterek başarılarının devamını diledi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kulüp üyelerine teşekkürlerini iletti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek