Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 08 Mayıs 2019, Çarşamba 09:25 tarihinde eklendi. 4299 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gerenli’ye cami sorusu

Lüleburgaz Belediye Meclisi’nin 5 Mayıs 2019 Pazar günü yapılan oturumunda CHP’li Belediye Meclis Üyesi Burcu Sabancılar, Lüleburgaz’a Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye bazı sorular sordu.
Gerenli’ye cami sorusu  

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’de Burcu Sabancılar’ın sorularını cevapladı.

 

Burcu Sabancılar’ın Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye sorduğu sorular şöyleydi;

 

1-Valimiz cami yeri göstermedi diye önceki dönem Belediye Başkanı Emin Halebak’a saldırırken size ne için teşekkür ediyor? Hangi konuda nasıl yardımcı oldunuz?  Bu konularda meclise bilgi verebilir misiniz?

2-Valimiz Kur’an kursu sayısının 8’den 46’a çıktığını söylüyor. Bu kurslar ne zaman nerede açıldı? Belediyemizin bu konularda nasıl yardımları oldu ? Bununla ilgili bilgi verebilir misiniz?

3-Benim şahsi fikrim, ibadet evde yapılabilir ancak eğitim evde yapılamaz. Lüleburgaz’da okul ihtiyacı var. Sınıflar 40 kişi. Peki belediyemiz Lüleburgaz’a okul kazandırmak için bir şeyler yapıyor mu? Sorularını sordu.

 

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’de kendisi ile aynı partiden olan Belediye Meclis Üyesi Burcu Sabancılar’ın sorularını cevapladı.

Murat Gerenli’nin bu sorulara verdiği cevaplar şöyle;

Bahse konu bölgedeki halk kendilerine en yakın caminin çok uzak olduğunu söylemişler  

Cami talep etmiş insanlar. Bizde 2 yer verdik cami için. İmardan onay verildi. Lüleburgaz Belediyesi’nin bu Kur’an kursları ile bir ilgisi yok. Lüleburgaz’a yeni bir okul kazandırmayı bizde Belediye olarak düşünüyoruz. Bu konu konuda Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile irtibat halindeyiz. “ cevaplarını verdi.

  

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek