KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu haber 01 Mayıs 2019, Çarşamba 09:43 tarihinde eklendi. 3288 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

On Numara’nın talihlisi Lüleburgaz’dan

Milli Piyango İdaresi’nin en çok kazandıran oyunu On Numara’nın 29 Nisan Pazartesi günü yapılan çekilişinde büyük ikramiye Lüleburgaz’a çıktı.
On Numara’nın talihlisi Lüleburgaz’dan  

Milli Piyango İdaresi On numara çekilişi sonuçlarına göre 10 bilerek büyük ikramiye kazanan 2 kupondan birisinin Lüleburgaz’dan oynandığı açıklandı. Büyük ikramiye kazanan talihlinin kuponu Lüleburgaz Tuna İletişim ve Şans Oyunları’nda oynandığı öğrenildi.

Tuna İletişim Sahibi Şener Tırnaksız, talihli kişiyi tanımadığını belirterek, “On Numara oyunun bu haftaki talihlisi Lüleburgaz’dan çıktı. Talihlimiz bizim dükkândan oynadığı oyun ile 364 bin 988,50 TL ikramiye kazandı. Kime çıktığını bizde bilmiyoruz. Umarım ihtiyacı olan birisine çıkmıştır.” dedi.

Tırnaksız, şuana kadar On Numara’dan 3.’kez kazandıran bilet verdiğini ve 1 kez de Şans Topu’nun büyük ikramiyesini Lüleburgaz’a kazandırdığını belirterek, “Şans Oyunlarında büyük ikramiyeyi 4.’kez Lüleburgaz’a çıkartmanın gururunu yaşıyoruz. Tuna İletişim ve Şans Oyunları olarak kazandırmaya devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

On Numara’nın diğer talihlisinin kupunu ise Kırşehir’den oynandığı açıklandı. Kazandıran numaralar ise şunlar oldu; 11, 16, 20, 21, 22, 28, 30, 33, 34, 37, 43, 50, 55, 57, 59, 61, 62, 63, 68, 73, 78, 79.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek