Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 24 Nisan 2019, Çarşamba 09:15 tarihinde eklendi. 732 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gagavuz çift, Çocuk Şenliğine 9’uncu kez geldi

Lüleburgaz Belediyesi tarafından 28.’si bu yıl düzenlenen 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği etkinliğine Moldova’nın Gagavuzya özerk bölgesinde yaşayan Gagavuzyalı çift 9. kez katıldı.
Gagavuz çift, Çocuk Şenliğine 9’uncu kez geldi  

Her sene benzer ülkelerden ekiplerin katılmasının yanında aynı ülkeden 9 kere üst üste Lüleburgaz'a gelen konuklar da var. Etkinliklere katılmak için Gagavuzya'dan Lüleburgaz'a gelen halk oyunları öğretmeni Svetlana Nedov ve Dimitri Nedov çifti, bu yıl 9'inci kez Lüleburgaz'a geldi.

Bu yılki etkinliklere 18 kişilik çocuk grubu ile geldiklerini söyleyen Nedov, "Türkiye bizim ikinci vatanımız. Türkiye'yi ve Lüleburgaz'ı çok seviyoruz. Çocuk Şenliği'ne bu yıl 9'uncu kez katılıyoruz. 23 Nisan'ın çocukların gününün olması dünyaya örnek olması gereken, son derece anlamlı ve bir o kadar tarifsiz bir gün. Çocuklara armağan edilmiş bu günü Lüleburgaz'da kutlayarak yaşamak tüm çocukların hafızasında unutulmaz anılar bırakıyor. Şimdiden seneye de gelmek için can atıyoruz” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek