Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 17 Nisan 2019, Çarşamba 09:40 tarihinde eklendi. 2542 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Elektrikler 2 gün kesilecek

TREDAŞ Kırklareli İl Müdürlüğü Lüleburgaz Bölge Başmühendisliği Lüleburgaz’da 2 gün boyunca elektrik kesintisi uygulanacağını açıkladı.
Elektrikler 2 gün kesilecek  

TRADAŞ’tan yapılan açıklamada “Lüleburgaz’a bağlı Alacaoğlu Köyü’nün tamamı ve sınırları içerisinde bulunan 3.şahıs müşteri tesislerine ENH üzerinde fiziki irtibat bağlama nedeniyle 18 Nisan Perşembe günü 11.00 ile 12.00 saatleri arasında toplam 1 saat süreyle enerji verilemeyecektir.

Lüleburgaz’a bağlı Ahmetbey Beldesi’nin Karşıyaka Mahallesi’nin bir bölümüne dağıtım şebekesi üzerinde armatür montaj çalışması nedeniyle 18 Nisan Perşembe günü 10.00 ile 17.00 saatleri arasında toplam 7 saat süreyle enerji verilemeyecektir.

Lüleburgaz’a bağlı Ahmetbey Beldesi’nin Karşıyaka Mahallesi’nin tamamı ile Dere Mahallesi’nin bir bölümüne Müşterek dağıtım şebeke üzerinde armatür çalışması nedeniyle 19 Nisan Cuma günü 09.00 ile 17.00 saatleri arasında toplam 8 saat süreyle enerji verilemeyecektir.” denildi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek