Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 13 Nisan 2019, Cumartesi 09:23 tarihinde eklendi. 2492 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Murat Gerenli’ den Semt Pazarı müjdesi

Lüleburgaz Altıyol mevkiinde bulunan pazarcılar ve dernek başkanları Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’den pazarcı esnafı için semt pazarlarının yapılacağının sözünü aldılar.
Murat Gerenli’ den  Semt Pazarı müjdesi  

Altıyolda bulunan pazarcılar ve dernek başkanları, 11 Nisan 2019 Perşembe günü saat 16.00’da 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde tekrar Lüleburgaz Belediye Başkanı olarak seçilen Dr. Murat Gerenliyi makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Lüleburgaz Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Metin Aygur, ziyaret eden ekip adına Başkan Gerenli’ye çiçek takdim ederek yeni görevinin hayırlı olmasını dilediklerini belirtti.

Semt pazarı açılana kadar seyyara izin

Başkan Gerenli ile Altıyol halkının sorunları hakkında konuşan ekip semt pazarları hakkında da Başkan Gerenli’den söz aldı.

 En kısa zamanda Lüleburgaz’da 3 semt pazarının açılacağını söyleyen Başkan Gerenli, semt pazarları açılana kadar ise yayaların yollarını engellemeyecek şekilde duran seyyar esnafa izin verileceğini belirtti.

Ayrıca Başkan Murat Gerenli, Mayıs ayında semt pazarlarının ilkinin açılacağı müjdesini de verdi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek