Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 13 Nisan 2019, Cumartesi 09:16 tarihinde eklendi. 1206 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Süper Amatör’e çıkacak son takım belli oluyor

Kırklareli Amatör 1.Futbol Ligi Playoff’unda final mücadelesi Celaliyespor ile Ahmetbey Güvenspor arasında yarın oynanacak.
Süper Amatör’e çıkacak son takım belli oluyor  

Kırklareli Vali Yaman Stadyumunda 14 Nisan Pazar günü (yarın) saat 16.30’da Celaliyespor ile Ahmetbey Güvenspor Playoff Final maçında bir araya geliyor. Normal sezonda ve Playoff turunda hiç mağlup olmayan Celaliyespor son 3 sezonda 2 yarı final ve 1 final oynadığı playoff turunda 2.finalini oynamaya hazırlanıyor. Celaliyespor Playoff turunda ilk maçında Sarıcaalispor’u 6-1, Yarıfinal maçında ise Katranca Kartalspor’u 4-1’lik skorla geçmeyi başarmıştı.

Normal sezonda şampiyonluğu son anda kaçıran Ahmetbey Güvenspor ise Playoff’un il turunda Eriklerspor’u 4-1’lik skorla geçmiş, Yarıfinal maçında ise Karaağaçspor’u 2-1 mağlup etmişti.

İki takımda Playoff şampiyonluğu için mücadele verecek ve kazanan takım Süper Amatör Lige yükselecek.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek