Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 10 Nisan 2019, Çarşamba 09:28 tarihinde eklendi. 1188 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeşim Girgin, mazbatasını aldı

CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi adayı olan Yeşim Girgin, seçimden 5 gün önce ameliyat olmuştu.
Yeşim Girgin, mazbatasını aldı  

Ameliyatı 5 saat süren Yeşim Girgin, yoğun bakımda da belli bir süre kalmıştı.

 

Ameliyatının ardından istirahat eden Yeşim Girgin, bu nedenle 3 Nisan 2019 Çarşamba günü Lüleburgaz Adliyesi’nde gerçekleştirilen mazbata törenine de katılamamıştı.

 

Yeşim Girgin 8 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 15.00’te arkadaşları ile birlikte Lüleburgaz Adliyesi’ne giderek Lüleburgaz İlçe Seçim Kurulu Başkanı Halim Yavuz Öztürk’ten aldı.

 

Yeşim Girgin, ameliyatı sırasında ve ameliyatı sonrasında kendisine destek olanlara teşekkür etti.

 

Mazbatasını almasının ardından açıklamalarda bulunan Girgin, şu ifadelere yer verdi; “Umut dünden daha fazla, ne başladığımız yerdeyiz ne de bitirdiğimiz. Bu memleket bizim. Bu hayat bizim. Ağaçta, suda, havada, toprakta, insanda, hayvanda hepsi birer vatan. Vatanıma sahip çıkma yolunda beni ikinci kez seçen CHP üyelerime, Lüleburgaz’ıma, Beldelerime, Köylerime, halkıma teşekkürlerimi bir borç bilirim. Geçirmiş olduğum büyük bir ameliyat nedeniyle köylerimden, beldelerimden, Lüleburgaz’ımdan, özür dilerim. Sizlere bizzat teşekkür ziyaretinde bulunacağım. Bu umut ve inançla, emeği ile yüreği ile bu süreçte yanımda olan olmayan tüm yoldaşlarıma teşekkür ediyorum.”

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek