Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 09 Nisan 2019, Salı 09:27 tarihinde eklendi. 1805 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor 2-0 Kahramanmaraşspor

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor sahasında konuk ettiği Kahramanmaraşspor’u 2-0’lık skorla yenmeyi başardı.
Kırklarelispor 2-0 Kahramanmaraşspor  

Kırklareli Atatürk Stadyumunda 7 Nisan Pazar günü saat 14.00’da Kırklarelispor ile Kahramanmaraşspor karşı karşıya geldi. Kırklarelispor mücadeleye İbrahim Demir, Davut Babur, Nuh Aşkın, Müslüm Aydoğan, Bahadır Çiloğlu, Caner Koca, İlter Ayyıldız, Yüksel Şişman, Ahmethan Köse, Emre Balkı ve Mert Sinan Pekesen ilk 11’i ile başladı.

Ev sahibi ekip Kırklarelispor’un rahat bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmada ilk devre 44.dakikada Mert Sinan Pekesen’in golüyle Yeşil Beyazlı Takım soyunma odasına 1-0 önde girdi. Pekesen ise bu golle ligdeki 10.golünü atmış oldu.

İkinci devre oyunun kontrolünü elinde tutan Kırklarelispor, 63.dakikada Nuh Aşkın’ın attığı golle farkı 2’ye çıkarmayı başardı. Mücadelenin ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı ve Kırklarelispor sezonun ilk maçında olduğu gibi Kahramanmaraşspor’u 2-0 yenmeyi başardı.

Bu galibiyetle puanını 40’a yükselten Kırklarelispor 8.sıradaki yerini korudu. Yeşil Beyazlı takım önümüzdeki hafta Sivas Belediyespor deplasmanına gidecek.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek