Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 05 Nisan 2019, Cuma 09:29 tarihinde eklendi. 928 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Gerenli’ye kutlama

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, mazbatasını almasının ardından Belediye binasında personel ile kutlama düzenledi.
Başkan Gerenli’ye kutlama  

31 Mart yerel seçimlerinde rekor bir oyla seçilen Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve seçilen Belediye Meclis Üyeleri 3 Nisan Çarşamba günü İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldılar. Mazbata töreninin ardından Belediye Hizmet Binası önüne gelen Başkan Gerenli ve Belediye Meclis Üyeleri’ni Belediye Personeli kapıda karşıladı. Başkan Gerenli de tüm personeli tek tek selamladı.

Baba Gerenli’den duygul dolu anlar

Başkan Murat Gerenli’nin Babası Mustafa Gerenli ise kutlama töreninde duygu dolu anlar yaşadı. Oğluyla büyük gurur duyduğu gözlerinden okunan Baba Gerenli göz yaşlarını tutamadı. Başkan Murat Gerenli ise babasının elini öptü.

Daha sonra içeride pasta kesen Belediye Başkanı Gerenli, burada bir açıklama yaptı. Başkan Gerenli, yaptığı açıklamada Lüleburgaz’da herkes için çalışacağını belirterek “11 ay önce başlamıştım bu göreve. Bugün, ilk günkü heyecanım, enerjim ve Lüleburgaz’a duyduğum aşkla görevime devam ediyorum. Belediyecilik hizmetlerimiz, ilk gün de söylediğim gibi eşit bir şekilde, hiç kimseyi ayırmadan ve Lüleburgaz’ın aydınlık geleceği için yapacağımız hizmetler olacak. Lüleburgaz’da Türkiye’nin en güzel seçimlerinden birisi yaşandı. Türkiye’ye örnek olduğumuza inanıyorum. Bütün Lüleburgaz halkına gösterdikleri bu demokrasi ve hoşgörü ortamındaki olgunluk için çok teşekkür ederim.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek