Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 05 Nisan 2019, Cuma 09:22 tarihinde eklendi. 969 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor 2 dakikada 3 puanı aldı

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor, deplasmanda Fethiyespor’u 2-0’lık skorla mağlup ederek 3 puanı evine götürdü.
Kırklarelispor 2 dakikada 3 puanı aldı  

Fethiye İlçe Stadyumunda 3 Nisan Çarşamba günü saat 15.00’da Fethiyespor ile Kırklarelispor bir araya geldi. Kırklarelispor karşılaşmaya İbrahim Demir, Müslüm Aydoğan, Nuh Aşkın, Bahadır Çiloğlu, Davut Babur, Emre Keleşoğlu, Caner Koca, Yüksel Şişman, Emre Balkı, Ahmethan Köse ve Mert Sinan Pekesen ilk 11’i ile başladı.

İki takımda karşılaşmaya temkinli başladı. Mücadelenin ilk devresinde gol sesi çıkmadı. İkinci devreye daha iyi başlayan Kırklarelispor oyunun kontrolünü eline aldı. 56.dakikada gol krallığı yarışında üst sıraları zorlayan Ahmethan Köse’nin attığı golle Kırklarelispor deplasmanda 1-0 öne geçti. Bu golden 2 dakika sonra Kırklarelispor’un bir diğer golcü oyuncusu Mert Sinan Pekesen sahneye çıktı ve farkı 58.dakikada 2’ye çıkarttı. Bu golden sonra oyun kontrolünü elinde tutmayı başaran Kırklarelispor skoru koruyarak 3 puanı almayı başardı.

Bu galibiyetle puanını 37’ye yükselten Kırklarelispor 8.sıraya kadar yükseldi. Fethiyespor ise 28 puanda kalarak alt sıralardan kurtulamadı. Yeşil Beyazlı Takım hafta sonu sahasında Kahramanmaraşspor’u konuk edecek.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek