Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 28 Mart 2019, Perşembe 09:30 tarihinde eklendi. 1375 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Erdin Kurt; “Telefonum 24 saat açık olacak”

CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi adayı Erdin Kurt, gazetemize yaptığı açıklamada; “Yaklaşık 15 yıldır siyasetin içindeyim.
Erdin Kurt; “Telefonum 24 saat açık olacak”  

Bu süre içerisinde zaten insanlara gönüllü olarak her konuda yardım ediyorum. Şimdi gönüllü olarak yaptığım işleri yetki alıp yapmak ve vatandaşlarımıza olan faydamı da arttırmak istiyorum. İl Genel  Meclis Üyesi seçildiğim taktirde telefonum 24 saat açık olacak. Vatandaşlarımız beni günün herhangi bir saatinde çekinmeden arayabilecek. Lüleburgaz’ın Küçükkarıştıran köyünde doğmuş, 20 yıldır Lüleburgaz’da yaşayan biri olarak köylerin sorunlarını biliyorum. Göreve geldiğim takdirde bütün vaktimi ve enerjimi köylerin sorunlarını çözmek için harcayacağım. Çözüm odaklı anlayışla hizmet edeceğime, ortak akılla çözeceğime inanıyorum, çünkü bizim hayallerimiz var, biz işimizi aşk ile yapıyoruz” Dedi.

 

İl Genel Meclis Üyeliği’nin memur zihniyeti ile düşünülmemesi gerektiğini de dile getiren Erdin Kurt; “Biz göreve talip olduysak bizim artık özel hayatımız ve kendimize ait zamanımız olamaz. Lüleburgaz’dan ne kadar güçlü çıkarsak Lüleburgaz’a hizmet götürme ve bütçeden pay alma gücümüz de o kadar artar. ” Diyerek yapacağı çalışmalarını anlattı.

 

Erdin Kurt, “Ekonomik kriz malum herkesi ilgilendiriyor. Bu nedenle İl Genel Meclisi seçildiğim zaman çalışmalarım turizm, seracılık, arıcılık, güneş paneli tarlası” gibi Çiftçilerimizin buğday ayçiçeği dışında alternatif ürünlerden de para kazanmasını sağlayacağız. Çalışmalarımız vatandaşlarımıza ekonomik getiri sağlayacak olan projeler üzerine olacak. Bunu bir kez daha söylüyorum” diyerek  açıklamasını tamamladı.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek