Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 27 Mart 2019, Çarşamba 09:20 tarihinde eklendi. 1061 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Olcay Kaya’dan beka sorunu açıklamalarına yanıt

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kırklareli İl Başkan Yardımcısı Olcay Kaya, Cumhur İttifakı tarafından yapılan beka sorunu açıklamalarına yanıt vererek halkın çok daha fazla sorunu olduğunu söyledi.
Olcay Kaya’dan beka sorunu açıklamalarına yanıt  

Cumhur İttifakı liderlerinin beka ile bakiye sorununu karıştırdığını belirten Olcay Kaya, “Hiç usanmadan, üşenmeden, beka sorununun anlamanı bilmeden kendi eksiklerini görmezden gelerek açıklamada bulunan Erdoğan ve Bahçeli, halkın içerisindeki kutuplaşmayı artırmıştır. Gün geçtikçe her yerde yangın çıkmaya başladı. Mutfaklarda, pazar yerinde, işçinin cebinde çıkan bu yangını da beka sorunu var diye kapatmak istiyorlar. “ dedi

Kendi bekasını düşünenlerin halkı yoksulluğa mahkûm ettiğini dile getiren Kaya” Recep Erdoğan'ın bekası mı?, devletimizin bekası mı?, Devlet Bahçeli'nin bekası mı?, devletimizin bekası mı? Kendi bekasını düşünenler miting meydanlarında yoksulluğa, açlığa, haksızlığa mahkum ettikleri halkımızdan yalvarırcasına oy dilenciği yapıyor. Devlet bekasının temel ilkeleri; Devlet yönetiminin ana prensibi ahlaklı ve adaletli olmaktır. Toplum yaşamında bir ya da birkaç kişinin keyfiliği değil kanunların egemen olması, devletin işleri kayıt altında olmalıdır, bir arşivi bulunması, herkesin liyakatine göre değerlendirilmesi, devlet adamı zulmetmemesi, kendisi zulmetmiyorsa dahi görevlendirdiği kişinin zulmetmediğini de takip etmesi, devlet merhametli olması gibi ilkelerdir.

Vatandaşlar yaşamlarında ve düşüncelerinde hür olmalıdır, eşit eğitim şartlarına sahip olmalıdır, gelir dağılımı azami ölçüde adil olmalıdır, iş dünyasında eşit rekabet şartları olmalıdır, toplumda kadına layık olduğu değer verilmelidir. Bu ülkede beka sorunu yok bakiye sorunu var. Emeklinin cüzdanında bakiye sorunu var, işçinin kredi kartında bakiye sorunu var, esnafın kasasında bakiye sorunu var, çiftçinin hasatında bakiye sorunu var, hastanın ilacında bakiye sorunu var, öğrencinin eğitiminde bakiye sorunu var. Türkiye Cumhuriyet'ini ve devletimizin bekasını düşünen vatandaşlarımız Cumhuriyet Halk Partisine oy vermelidir.” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek