Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 18 Mart 2019, Pazartesi 09:33 tarihinde eklendi. 753 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Öğrencilerden Fotoğraf Sergisi ve Konser

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 20 Mart Çarşamba akşamı “Çocuğun Gözüyle ve Sözüyle Dünya” isimli fotoğraf sergisi ve çoksesli koro konseri düzenlenecek.
Öğrencilerden Fotoğraf Sergisi ve Konser  

Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde 20 Mart Çarşamba akşamı saat 19.30’da başlayacak olan programda ilk olarak Prof. Dr. Necdet Tekin Ortaokulu öğrencileri tarafından yapılan fotoğrafların sergisi açılacak. Sergi küratörü ise Müfit Selçuk yapacak. Serginin ardından Müzik Öğretmeni Burcu Şimşek Dağ şefliğinde Kepirtepe Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Çoksesli Koro Konseri verilecek. Programda sunucu olarak ise Beyza Atlı yer alacak.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, “Çocuğun Güzüyle ve Sözüyle Dünya” adlı proje kapsamında Çoksesli Koro Konseri ve Fotoğraf Sergimize düzenleyeceklerini belirterek tüm Lüleburgazlı vatandaşların davetli olduğunu ifade etti.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek