Lüleburgaz’da Aziz Yıldırım rüzgarı esti
Bakan Yardımcısı Cuma namazını Lüleburgaz’da kıldı
Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ek bina yapılacak
Zabıta Müdürü, Bıyıktaş’ın acı günü
Bu haber 24 Kasım 2012, Cumartesi 16:42 tarihinde eklendi. 892 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor mağlup

Kırklarelispor deplasmanda karşılaştığı Bayrampaşaspor' 2-0 mağlup oldu
Kırklarelispor mağlup
Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grupta mücadele eden Kırklarelispor bir hafta aranın ardından cumartesi günü deplasmanda İstanbul temsilcisi Bayrampaşaspor’la karşılaştı. İstanbul Mimar Yahya Baş Stadı’nda oynanan karşılaşma 13.30’da başladı. 
Kırklarelispor, maçın ilk yarısını 38’nci dakikada Eren Açıkgöz’ü ayağından yediği golle 1-0 yenik kapattı.
İkinci yarıda rakip kalede baskısını arttıran Kırklarelispor gol ararken Bayrampaşa bulduğu kontra atakla ikinci golü buldu. Oyuna sonradan giren Ahmet Yapıcı Bayrampaşaspor’un ikinci golünü ayarken Kırklarelispor’un puan hayallerini de çimlere gömdü.
Bu sonuçla Kırklarelispor’un Bayrampaşaspor karşısında yaptığı puan hesapları da tutmadı. Grupta oynan diğer maçlarda Balıkesirspor evinde ağırladığı Körfez Belediyespor ile 2-2 berabere kalırken Tokatspor, Alanyaspor’u 90’ncı dakikada sonradan oyuna gören İbrahim Taylan Uzunoğlu’nun ayağından bulduğu golle 1-0 yendi.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek