Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 08 Mart 2019, Cuma 09:29 tarihinde eklendi. 978 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor’dan muhteşem zafer

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor, deplasmanda konuk olduğu Darıca Gençlerbirliği’ni 4-1’lik skorla yenmeyi başardı.
Kırklarelispor’dan muhteşem zafer  

Kocaeli Darıca İlçe Stadında 6 Mart Çarşamba günü saat 14.30’da Kırklarelispor 25.hafta maçında Darıca Gençlerbirliği’ne konuk oldu. Kırklarelispor mücadeleye İbrahim Demir, Nuh Aşkın, Müslüm Aydoğan, Davut Babur, Caner Koca, Caner Bulut, Denis Taşkesen, Emre Balkı, İlter Ayyıldız, Mert Sinan Pekesen ve Ahmethan Köse ilk 11’i ile başladı.

Maça hızlı bir giriş yapan Kırklarelispor rakibine karşı oldukça üstün bir oyun sergiledi. 8.dakikada Emre Balkı’nın attığı golle deplasmanda 0-1 öne geçen Yeşil Beyazlı Takım 37.dakikada İlter Ayyıldız’ın attığı golle ilk devrenin skorunu belirledi. (0-2)

İkinci yarıda da kaldığı yerden devam eden Kırklarelispor 51.dakikada sahneye bir kez daha çıkan İlter Ayyıldız farkı 3’e çıkartan golü kaydetti. Ev sahibi ekip Darıca Gençlerbirliği 76.dakika kazandığı penaltıyı Ahmet Kutluer ile gole çevirdi ve skoru 1-3’e getirdi. Karşılaşmanın 81.dakikasında gollerin açılışını yapan Emre Balkı tekrar farkı 3’e çıkartmayı başardı. Mücadelede başka gol olmadı ve Kırklarelispor 1-3’lük skorla galip gelmeyi başardı.

Bu sonuçla ligdeki 8.galibiyetini alan Kırklarelispor puanını 30’a yükseltirken 12.sıraya ilerledi. Yeşil Beyazlı takım hafta sonu ise lig sonuncusu Tokatspor’u konuk edecek.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek