Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 27 Şubat 2019, Çarşamba 09:37 tarihinde eklendi. 1013 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vekil Kayan “Hedefimiz 21-0 yapmak”

CHP’nin haftalık halk toplantısında konuşan CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, hedeflerinin Kırklareli’nde 21-0 yaparak tüm belediyeleri CHP’li yapmak olduğunu belirtti.
Vekil Kayan “Hedefimiz 21-0 yapmak”  

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Vekil Kayan, yaptığı açıklamada “TBMM’de Pazar günü bir seçim yaptık. AKP’nin 290 oyu vardı. MHP’nin desteğiyle Meclis Başkanlığına Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop seçildi. Geçmişine biraz bakarsanız daha üniversite yıllarında dinci cemaatte görev almış bir kişidir. Rumeli kökenli, balkan göçmeni bir kişidir. Ama onlar gibi çağdaş düşünceye sahip bir arkadaş değil. İnşallah Gazi Meclisine layık bir başkan olur.

“Kırklareli’nde tüm belediyeleri almak istiyoruz”

Genel Merkezimizde 5 büyük ilimizde çalışmak isteyen arkadaşlarımıza bir görev teklifi yapıldı. İstanbul’da, Ankara’da, Bursa’da, Adana’da ve Mersin’de kendi bölgeleri rahat olup da buraya katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar için bir teklif yapıldı. Bu konuda bize de teklif verildi ama bizim bölgemizde kritik bazı bölgeler olduğu için kabul edemedik. Çünkü bizim bölgemizde hedefimiz 21-0 yapmak. Bir ışık yakma açısından bu çok önemlidir. Biliyorsunuz geçen seçimde Tekirdağ’da 12 belediyenin 12’sinide aldık.

“İstanbul’da 5,5 Ankara’da 10 puan öndeyiz”

Sizlere bir müjde vereyim. İstanbul’daki arkadaşlarımız özellikle araştırmalar hakkında bilgi verdiler bize. İstanbul’da şuanda 5,5 puan öndeyiz. Aynı şekilde Ankara’da 8-10 puan arasında öndeyiz. Biz zaten İstanbul ve Ankara’yı aldığımızda bu işi çözeceğiz. Özellikle bunların bütçesi birçok devletin milli gelirinden daha fazla bir bütçesi var. Bu bütçeyi şuanda kullanıyorlar. Bizde onların kullanmasını engellemiş olacağız. Yani bu bütçeyi kendi menfaatlerine kullanmalarının önüne geçeceğiz. Buradan gelen parayı insanlarımızın ihtiyacı olan yerlere kullanılacaktır.

“Kadın Kolları’nın çayında müzisyen rezaleti”

Kadın Kollarımızın yaptığı çay vardı hafta sonu. Burada bir şey duydum. Sahneye çıkan müzisyen arkadaş birisine teşekkür etmiş. Arkadaşlar burada yapılan çay kadın kollarının çayıdır. Kadın kollarının çayında parti dışındaki bir adayın ismi zikredilerek teşekkür edilmez. Böyle bir rezalet olamaz. Bu hatanın üzerinde bir suçtur. Tam seçim arifesindeyiz, biz burada kendi adaylarımızı ön plana çıkartıp kendi adaylarımızı topluma daha iyi tanıtmamız gerekirken oradaki zatı muhterem bir başka adayın teşekkürünü mikrofondan dile getiriyor. Hem onun çok büyük bir ayıbıdır. Hem de o zatı buraya getiren arkadaşında çok büyük bir kusurudur. Böyle bir şeyin cezası vardır. Bir adayımız varken başka bir adayın ismi telaffuz edilerek onun hakkında övücü sözler söylemek suçtur. Böyle bir rezalet olamaz. Böyle bir şey yapacaksa buraya gelmemesi lazımdı.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek