Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 26 Şubat 2019, Salı 09:10 tarihinde eklendi. 941 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de seçim öncesi son halk toplantısı yapıldı

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü tarafından seçim öncesinde son Haftalık Halk Toplantısı 25 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirildi.
CHP’de seçim öncesi son halk toplantısı yapıldı  

CHP İlçe Başkanı Bülent Metin Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. İlçe Başkan Bülent Metin, toplantıda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi son halk toplantısı yapıldığını belirten Başkan Metin, seçim ofisinin açılması için hazırlıkların devam ettiğini belirterek, “Seçim ofisimizin açılışı 4 Mart olarak planlanıyor. Yarın veya öbür gün tadilat bitecek. Tadilatın ardından gerekli giydirmeler ve diğer çalışmalar yapılacak. Seçim ofisimiz 24 Haziran seçimlerinde kullandığımız yer olacak.” dedi.

Metin, konuşmasına şu şekilde devam etti; ““Hepinizin bildiği gibi Tekirdağ AKP Milletvekili Mustafa Şentop Meclis Başkanı seçildi. İnşallah önümüzdeki dönemde tarafsız bir meclis başkanlığı yapar. Bölgemizi de meclis başkanı olarak iyi temsil eder diye düşünüyoruz.

Hedefimiz yüzde 75 oy

Pazar günü ufak bir çalışma yaptık. Kadın kollarımızın düzenlediği etkinlikten sonra İstanbul caddesinde kafelerin olduğu sokak ve 39 BURDA AVM’ye belediye meclis üyelerimiz ve belediye başkan adayımız ile beraber esnaf ziyaretleri yapmaya çalıştık. Esas çalışmalarımıza ofisimizin açılışından sonra belediye meclis üyelerimizle ilçe yönetiminin bir kısmı şehir içi esnaf gezilerinden başlayıp mahalle gezileri yapılacak. İl Genelcilerle de bu akşam ya da yarın bir toplantı yapacağız. Onlarla da bir program yapıp parti arabamızı onlara tahsis edeceğiz. Onlarda köylerde çalışmaları yapacaklar. Burada alacağımız yüksek oy hem Trakya’yı hem de Lüleburgaz’ı tanınma noktasında ön ayak olacaktır. Biz Murat Başkanın aday olarak seçilmesinin ardından iddialı konuştuk. %75 hedefimiz var. Bu hedefi tutturmak için hepimizin çalışması gerekiyor.

3 Mart’ta basın açıklaması yapılacak

3 Mart Pazar günü saat 13.00’da Kongre Meydanında Lüleburgaz Emek Platformu’nun düzenleyeceği basın açıklaması yapılacaktır. İlk başta miting olacaktı fakat muhtemelen seçim dönemi olduğu için kaymakamlıktan olumsuz cevap gelmiş, bunun üzerine emek platformu olarak Petrol İş’te bir toplantı yapıldı. Bu toplantıda geniş katılımlı kongre meydanında bir basın açıklaması yapılması kararlaştırıldı. Buradaki konseptte hepinizin bildiği gibi kıdem tazminatı, EYT ve krizin bedelini biz ödemeyeceğiz konulu basın açıklaması yapılacaktır.

Lüleburgaz’ı ve 3 beldeyi farklı alacağız

Pazar günü Evrensekiz Belediye Başkanımız Mustafa Nalbant kahvaltı düzenledi. İlçe Yönetimi olarak katıldık. Güzel haberlerde aldık. Her ne kadar Evrensekiz sıkıntılı falan dense de hiç konuşulduğu gibi değil. Evrensekiz’de biz gerçekten güçlüyüz. 3 Belde ve merkez ilçede biz bu seçimleri farklı şekilde alacağız.

İl Yönetimine Lüleburgaz’dan 3 kişi seçildi

İl Yönetiminden istifaların ardından Lüleburgaz’dan il yönetimine 3 kişi seçildi. Eski Sendika Başkanlarımızdan DİSK temsilcimiz Necmi Arda ve Sevim Karasalih il yönetimine seçildi. Ersin Yolcu’da il disiplin kuruluna seçildi. Hepsine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek