Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 26 Şubat 2019, Salı 09:08 tarihinde eklendi. 1461 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’li kadınlar eğlence düzenledi

CHP’li Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 24 Şubat 2019 pazar günü Olcay Düğün Salonu’nda eğlence düzenlendi.
CHP’li kadınlar eğlence düzenledi  

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Münevver Ardagül’ün organizatörlüğünde gerçekleşen dayanışma eğlencesine başta partili kadınlar olmak üzere Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve CHP İlçe Başkanı Bülent Metin de eşleri ile birlikte katılım gösterdi.

Etkinlik Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından başladı.

Etkinlikte bir konuşma gerçekleştiren CHP Kadın Kolları Başkanı Münevver Ardagül “ Sevgili büyük ailem, yoğun ve stresli bir seçim dönemine girdiğimiz şu günlerde biraz olsun eğlenmek ve mutlu olmak istedik. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, cumhuriyet kadınları olarak partimize sonsuz desteğimiz göstermek adına düzenlediğimiz dayanışma günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederiz. Hepiniz hoşgeldiniz. “ ifadelerini kullandı.

Başkan Ardagül; konuşmasının ardından Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ile eşi Aysu Yetim Gerenli’ye, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan’a, Koray Şentürk, Zevcan Açar, Ramço, Haktan Demir’den Bayram Gümüştekin, Kristal İş ve Petrol İş sendikalarına, Sedef Çeyiz, topaloğulları Kuyumculuk, CHP Gençlik Kolları, Karpa Market ve Egem Venüs’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Gerenli’nin de konuşma yaptığı etkinlik Ramço’nun şarkılarıyla ve çekilişle devam etti. Eğlenceye katılanlara bez torba dağıtıldı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek