Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 20 Şubat 2019, Çarşamba 09:22 tarihinde eklendi. 1055 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Nalbant Sendika Başkanını kınadı

CHP haftalık halk toplantısında konuşan Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant, Evrensekiz’de yemek organizasyonuna katılan bir Sendika Genel Başkanı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Başkan Nalbant Sendika Başkanını kınadı  

Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant, ismini vermek istemediği bir sendika genel başkanının CHP’li olduğunu söylemesine rağmen başka partinin bir adayıyla bir araya geldiğini ve onlara destek vereceğini belirttiğini söyledi. Başkan Mustafa Nalbant, “Bazı sendika genel başkanları Evrensekiz’e gelip CHP dışında bir siyasi partinin belediye başkan adayıyla kahvaltı düzenlemektedir. Burada da yaptığı konuşmada ‘Ben CHP’liyim. AK Parti ve MHP’yle işim olmaz. Ülkeyi kaosa sürüklediler. Ama ben burada bu kardeşime destek için buradayım. Belediye başkanımıza kızıyorum.’ diyor. Bana, Kırklareli Cam Sanayiden çıkan 90 işçi kardeşimize Evrensekiz kavşağında yemek verdiğim için kızgınmış. İlçe Örgütümüz bu 90 kardeşimizin yanında, İl Örgütümüz yanında, bende CHP’nin belediye başkanıysam orada bu yemeği tabi ki vereceğim. Kaldı ki bu sendika genel başkanları her seçimde acaba kafayı sokabilir miyim? Diye nabız yoklamaktadır. Bu nasıl CHP’lilik, her seçimde genel merkeze kadar gitmiştir bu arkadaşlarımız. İsmini söylemeyeceğim burada. Acaba kendimi milletvekili, belediye başkanı atattırabilir miyim, diye. Böyle bir CHP’li olmaz. Buradan kınıyorum o arkadaşları. Bana bir zarar veremezler fakat bu durum seçim arifesinde benim moralimi bozdu.” ifadelerinde bulundu.

Başkan Nalbant’ın isim vermeden bahsettiği kişinin ise Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş’ın olabileceği akıllara geldi. Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş, geçtiğimiz haftalarda MHP Evrensekiz Belediye Başkan Adayı Birol Özbay’ın davetine katılmış ve kendisine sonsuz destek verdiğini belirtmişti.

Evrensekiz Belediye Meclis Üyesi Adayları kesinleşti

Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant, konuşmasının devamında CHP’nin kesinleşen Evrensekiz Belediye Meclis Üyesi adaylarını da açıkladı. Başkan Nalbant, “Bizim Evrensekiz Belediye Meclis Adaylarımız kesinleşti. 1-Pelin Çalışkan, 2-Mustafa Zengin, 3-Sadi Ergün, 4-Mesru Ürpekli, 5- Ahmet Açıkgöz, 6-Saim Eryılmaz, 7-Zeki Umutlu, 8-Ahmet Öztürk, kontenjan adayımız da Esat Duymuş oldu. Bir bayan arkadaşımızı aldık. Kendisi hem bayan hem de genç kotasından. Diğer arkadaşlarımızın içinden de genç var. Kadromuzu gençleştirdik. Evrensekiz için hayırlı olsun.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek