Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 20 Şubat 2019, Çarşamba 09:19 tarihinde eklendi. 1014 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bülent Metin; “Uzlaşmacı bir liste yaptık”

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü tarafından yapılan haftalık halk toplantısında CHP’nin Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Adayları sırayla açıklandı.
Bülent Metin; “Uzlaşmacı bir liste yaptık”  

CHP İlçe Başkanı Bülent Metin Başkanlığında 18 Şubat Pazartesi günü saat 12.30’da gerçekleştirilen haftalık halk toplantısında CHP’nin kesinleşen belediye meclis üyesi aday listesi açıklandı. İlçe Başkanı Bülent Metin, yaptığı açıklamada 17 Şubat Pazar günü Genel Merkez tarafından belediye meclis üyesi aday listesinin kesinleştiğini belirtti.

CHP’nin kesinleşen Belediye Meclis Adayları şu şekilde açıklandı; Aytül Çiloğlu, Leyla Güncer, Mustafa Kemal Özbek, İsmail Yurdatapan, Fikri Şentürk, Günsel Solak, Kemal Pektaş, Ayfer Küçükhan, Fuat Baldırlı, Deniz Şahin, Görkem Şişko, Halime Gülcan Ayışığı, İlhami Zafer Girgin, Tamer Ermut, Erol Özgür, Mine Dibek, Talat Aydın, Arda Özkan, Burcu Sabancılar, Oğuz Kaan Kozar, Darcan Yılmazoğlu, Ali Aydemir, Gökdeniz Sezer, Ahmet Eren Gültekin, Nihal Organ, Aysun Dedeoğlu, Metin Özkan, Ertan Bayer, Tunay Kantürer, Metin Atlı, Burak Yalçın.

Belediye Meclis Üyeliği Yedek Aday listesi ise şu şekilde oldu; Bülent Kaplan, Bayram Gümüştekin, Günay Kılınç, Abdullah Çeri, Güzeri Yılmazoğlu, Hatice Özgün Duman, Hüseyin Kırcıoğlu, İzzet Hongur, Kadir Öztürk, Mahmut Tufanöz, Makbule Tuna, Metin Büyükavcılar, Nefise Nur Sakallı, Öznur Divrik, Raşit Şişman, Salim Arda, Tansel Göktaş, Tuncay Gencer, Veli Öner, Zevcan Açar ve Zülküf Pıtırlı.

“Adaylarımızın şehrimize güzel hizmetler yapacağına inanıyorum”

Başkan Metin, tüm adaylara başarılar dileyerek kimsenin listeye giremediği için kırılmaması gerektiğini söyledi. Metin, “Bu şehre hizmet etmek için aday olan 52 kişinin içinden belli kriterlere göre olan arkadaşlar biraz daha ön plana çıktılar. Zor bir süreç yaşadık aslında ama sonunu tatlı bağladık diye düşünüyorum. Bu süreçte belki kırılanlar oldu, belki kırdıklarımız oldu, ilk 28’e giremeyen arkadaşlarımızda oldu. Bu listeye giremedim diye ya da beni yazmadılar diye küsecekler olacaksa ben şahsen üzülürüm. Gönül ister ki herkesin bu listede olması ama böyle bir şansımız yok. Diğer partilerde meclis listesi kadar aday dahi yok. Zorlamayla meclis üyeliği yazılan ilçelerimiz var. Biz şanslıyız. Az önce 5-6 tanesini gördünüz. Hepsi genç, pırlanta gibi arkadaşlar. Gerçekten düzgün projeler yapıp şehre güzel hizmetler yapacaklarına ben canı gönülden inanıyorum.” diye konuştu.

“Muhtarlık seçimlerinde AKP’li aday karşısında partili adayımızın yanındayız”

Başkan Bülent Metin, muhtarlık seçimleriyle ilgili de açıklamalarda bulundu. Kadın adayların bu seçimde yoğunluğunun mutluluk verici olduğunu belirten Başkan Metin, muhtarlık seçimlerinde partinin müdahil olmasını çok doğru bulmadığını fakat AKP’nin adayına karşı kendi adaylarını destekleyeceklerini söyledi. Metin, “Son dönemde özellikle başkanlık sisteminde muhtarlar biraz ön plana çıktı. Muhtarlık seçimlerinde partinin çok müdahil olmasını ben doğru bulmuyorum. Belli başlı mahallelerde iyi görüştüğümüz arkadaşlarımız, kardeşlerimiz var. Onları ben bir araya getirmeye çalıştım gücümün yettiği oranda. Bir araya getirip mümkünse birinin çekilmesi gerektiğini ya da beraber bir aza listesi yaparak beraber görev almalarını daha doğru olabileceğini söylemeye çalıştım. Bazı yerlerde faydası oldu ama bazı yerlerde de olmadı. Bu saatten sonra sen çekil demeye hakkımız yok. Başarılı olup olamamak noktasında iş aday arkadaşlara düşüyor. Ama ben AKP’li bir aday var ise elbette partili adayımın arkasında sonuna kadar durmak kararındayım. Ama çoğu mahallemizde maalesef CHP’li adayımız karşılıklı var. O konuda ilçe yönetimimiz burada da tarafsız olacaktır.” şeklinde konuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek