Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 19 Şubat 2019, Salı 09:05 tarihinde eklendi. 1035 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kızılay seçimlerinde tartışma yaşandı

Türk Kızılayı Lüleburgaz Şubesi’nin 17 Şubat 2019 pazar günü yapılan Olağan genel Kurulunda bir konuşma yapan Kızılay Başkanı İsmail Arkın, seçim öncesinde skandal yaşandığını iddia etti.
Kızılay seçimlerinde tartışma yaşandı  

Türk Kızılayı Lüleburgaz Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu öncesinde genel merkez tarafından 88 kişinin şubeden habersiz olarak üyeliklerinin gerçekleştirildiğini söyleyen Türk Kızılayı Lüleburgaz Şube Başkanı İsmail Arkın bunun skandal bir uygulama olduğunu belirtti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Arkın “ Şubede 87 üyemiz var. Genel merkezimiz tarafından 14 Ocak 2019 tarihinde hazirun listesinde 88 kişinin daha üye kaydı yapılarak üye sayımız 175’e çıkarılmıştır. Şubemiz bunu ancak hazirun listesinde görebilmiştir. Bu 88 üye şubemize gelip üye olma talebinde bulunmamıştır. Şubemiz tarafından kayıt edilen 87 üyemiz vardır. Diğer üyelerin ise üyelik işlemleri yapılmamıştır. Bu skandal bir uygulamadır. Başvuru süresini 46 gün geçmesine rağmen başvuru formları şubemize gönderilmemiştir. Yeni üyelerin aidat ücreti olan 30 TL 2018 yılı bütçemizde yer almamaktadır. Bu üyelerin üyelik dekontları şubemize ulaşmamıştır. Bu kişiler hangi amaçla, kimler tarafından ve nasıl üye yapılmıştır? Bu kişileri üye yapanların amacı nedir? Üyelerin aidat ücretleri nerededir? Genel merkez üye kayıtlarını ‘ŞİBA’ denen sistemle yapmış, 31 Aralık 2019 tarihinde ise bu sistemi kapatmıştır. Bu üyeler 31 Aralık 2018 tarihinde bir günde, bir kararla kaydedilmiştir. Bu kişiler bu güne kadar şubemize gelmemiştir. Seçim günü ise buradalar. Bu kişilerin üyelikleri usulsüz olarak gerçekleşmiştir.” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek