Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 18 Şubat 2019, Pazartesi 09:37 tarihinde eklendi. 1402 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eğitime destek amacıyla otomobil bağışlandı

Lüleburgaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne öğrencilerin eğitimine destek amacıyla Ford Otosan tarafından motor ve teknik bölümlerinin geliştirilmesi için otomobil bağışlandı.
Eğitime destek amacıyla otomobil bağışlandı  

Lüleburgaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 12 Şubat Salı günü düzenlenen araç teslim törenine Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Abuzer Sağdıç, İlçe Malmüdürü Mustafa Özdemir, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Önder Porsuk, Okul Müdürü Sahit Aydın, Ford Otosan Eğitim Uzmanı Ali Kuzu ve Tuzcular Otomotiv Genel Müdürü İsmail Hakkı Gündoğdu katıldı. Öğrencilerin eğitimlerine destek amacıyla bağışlanan otomobil motor ve teknik bölümlerde derslerde sökülerek uygulamalı eğitimlerde kullanılacak ve öğrencilerin görerek öğrenmesini sağlayacak.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek