Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 18 Şubat 2019, Pazartesi 09:32 tarihinde eklendi. 771 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türk Hava Kurumu 94. yaşında

Türk Hava Kurumu (THK) Lüleburgaz Şubesi kuruluşunun 94.yıldönümü münasebetiyle 16 Şubat Cumartesi günü Tören Alanında bulunan Atatürk Anıtına çelenk koyuldu.
Türk Hava Kurumu 94. yaşında  

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Halkına havacılığı sevdirmek amacıyla 16 Şubat 1925 tarihinde kurulan Türk Hava Kurumu’nun 94.yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Lüleburgaz’da da THK Lüleburgaz Şubesi tarafından düzenlenen çelenk koyma töreni ile kutlandı. Tören Alanında saat 10.30’da gerçekleştirilen çelenk törenine THK Lüleburgaz Şubesi Başkanı İrfan Hüner,  Yönetim Kurulu üyeleri ve havacılık kulüpleri katıldı.

THK Lüleburgaz Şubesi’nin 30 yılını dolduran Başkanı İrfan Hüner, THK’nın 94.yılını kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Atatürk’ün Türk halkına havacılığı sevdirmek amacıyla kurduğu Türk Hava Kurumu’nun 94.yılını kutluyoruz. Onların bize bıraktığı bu kutsal emaneti sonsuza dek yaşatmaya devam edeceğiz.” ifadelerinde bulundu.

THK Şube Saymanı Hasan Aktaş ise THK Lüleburgaz Şubesi’nin Türkiye’deki birçok şubeden daha aktif bir şube olduğunun altını çizerek, “THK Lüleburgaz Şubesi olarak 150’ye yakın havacılık kulübü üyemiz bulunuyor. Ayrıca 550’ye yakın havacılık kursu açarak Lüleburgaz halkına ve gençlere havacılığı sevdirmek için uğraşıyoruz.” diye konuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek