Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 16 Şubat 2019, Cumartesi 09:17 tarihinde eklendi. 1088 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor Babaeski’yi ağırlayacak

Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Lüleburgazspor sahasında Babaeskispor’u konuk edecek.
Lüleburgazspor Babaeski’yi ağırlayacak  

Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumunda 17 Şubat Pazar günü saat 14.00’da Lüleburgazspor ile Babaeskispor karşı karşıya geliyor. Lider Vizespor’un bay geçtiği haftada mutlak 3 puan almak isteyen Lüleburgazspor, son haftaların formda takımlarından Babaeskispor’a karşı mücadele verecek. Babaeskispor ise şampiyonluk yolunda Lüleburgazspor’a büyük bir darbe indirme peşinde. Ligin ilk devresinde oynanan maçta Lüleburgazspor rakibini 5-1 mağlup etmişti.

Ligde ikinci sırada bulunan Kentspor ise zorlu Demirköyspor’u Lüleburgaz İstasyon Sentetik Sahada konuk edecek. İki takım arasında oynanan ilk devredeki maçta Demriköyspor, Kentspor’u 2-1 mağlup ederek rakibine liderlik yolunda büyük bir çelme takmıştı.

Kırklareli Süper Amatör Lig 16.hafta fikstürü; saat 14.00 Çakıllı Gençlerbirliği-Evrenspor, Büyükmandıra Adaspor-Kaynarca Gençlikspor, Lüleburgazspor-Babaeskispor, saat 14.30 Pınarhisarspor-Büyükkarıştıranspor, saat 15.00 Kentspor-Demirköyspor.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek