Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 13 Şubat 2019, Çarşamba 09:22 tarihinde eklendi. 1130 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aşçılık kursu ilk mezunlarını verdi

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi ve Lüleburgaz Belediyesi tarafından açılan aşçılık çırağı kursu 12 Şubat 2019 salı günü ilk mezunlarını verdi.
Aşçılık kursu ilk mezunlarını verdi  

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi tarafından Lüleburgaz Belediyesi’nin desteğiyle açılan aşçılık çırağı kursu kursiyerleri 12 Şubat 2019 salı günü sertifikalarını alarak mezun oldular. 3 Aralık 2018-4 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleşen 2 aşçılık çırağı kursunda başarılı olan kursiyerlere sertifika teslim töreni gerçekleştirildi.

Lüleburgaz Yıldızları Lezzet Akademisi’nde(LYLA) gerçekleşen törende 40 kursiyer içinden başarılı olan 27 kursiyere Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Aslan ve Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Arslan tarafından sertifikaları verildi. Sertifika teslim töreninde konuşma yapan HEM Müdürü İzzet Arslan “ Bizim için çok anlamlı bir gün. 3 Aralık 2018-4 Şubat 2019 tarihlerinde bu kursa geldiniz. Her kursumuzun bir anlamı var bunun önceliği de mutlu etmek. Dostluklar edindiğinizi, mutlu olduğunuzu görüyoruz. Bu sertifikayı almaya hak kazandınız. Bu sertifika mesleki eğitim merkezinden alınan mesleki bir sertifikadır. Halk Eğitim merkezi olarak birçok yerde ortak kurs açmamıza olanak sağlayan ve Lüleburgaz’a bu tesisi kazandıran Lüleburgaz Belediyesi’ne Rasim Başkan’ımızın huzurunda teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinize bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyor hayırlı olsun diyorum. Bundan sonra da Lüleburgaz HEM olarak başka kurslarda sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz. “ ifadelerini kullandı.

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Aslan ise “ Burada acı, tuzlu günleriniz oldu. Acı gününüz olmasın inşallah. Biliyorsunuz ki bu akademi uzun süre faaliyete geçemedi. Bu kurs buna vesile oldu. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim” sözlerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek