Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 09 Şubat 2019, Cumartesi 09:24 tarihinde eklendi. 1016 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor Demirköy yolcusu

Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Lüleburgazspor deplasmanda Demirköyspor’un konuğu olacak.
Lüleburgazspor Demirköy yolcusu  

Demirköy Sentetik Sahada 10 Şubat Pazar günü saat 14.00’da Demirköyspor ile Lüleburgazspor bir araya geliyor. Ligde istediği sonuçları alamayan ve lider Vizespor’un 8 puan gerisinde bulunan Lüleburgazspor mutlak galibiyet için Demirköyspor’a konuk olacak. Sezonun ilk maçında sahasında Demirköyspor’a 1-0 kaybeden Lüleburgazspor’un puan kaybına tahammülü bulunmuyor. ,

Süper Amatör Ligde namağlup lider konumda olan Vizespor Büyükkarıştıranspor’a ile karşılaşacak. Son haftaların formda takımlarından Evrenspor sahasında Büyükmandıra Adaspor’u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta büyük bir darbe alan ve liderle arasındaki puan farkı 7’ye çıkan Kentspor ise ligin zorlu ekiplerinden Kaynarca Gençlikspor’a konuk olacak.

Kırklareli Süper Amatör Lig 15.hafta fikstürü şu şekilde; saat 14.00 Kaynarca Gençlikspor-Kenspor, Evrenspor-Büyükmandıra Adaspor, Babaeskispor-Pınarhisarspor, Demirköyspor-Lüleburgazspor, saat 15.30 Büyükkarıştıranspor-Vizespor.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek