Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 08 Şubat 2019, Cuma 09:25 tarihinde eklendi. 1492 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Gerenli’ye Lostra Salonu için teşekkür plaketi

Lüleburgaz Romanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Güneş Mahallesi Muhtar Adayı Musa Kavasoğlu, Fatih Caddesi üzende yapılan lostra salonu için teşekkür plaketi verdi.
Başkan Gerenli’ye Lostra Salonu için teşekkür plaketi  

Lüleburgaz Romanları Yardımlaşma Derneği Başkanı ve Güneş Mahallesi Muhtar Adayı Musa Kavasoğlu ile Hakan Özgün, 6 Şubat Çarşamba günü Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’yi makamında ziyaret etti. Kavasoğlu, kışın soğukla mücadele eden ayakkabı boyacıları için belediye tarafından açılan Lostra Salonunun yapılmasında katkıları olan Başkan Murat Gerenli’ye teşekkürlerini sunarak plaket takdim etti. Başkan Gerenli’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek