Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 06 Şubat 2019, Çarşamba 09:39 tarihinde eklendi. 933 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Öğretmenlere sanal gerçeklik eğitimi uygulandı

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Trakya Kalkınma Ajansının desteğiyle Lüleburgaz’da görev yapan öğretmenlere ‘Eğitimde Arttırılmış ve Sanal Gerçeklik Uygulamaları’ programı düzenlendi.
Öğretmenlere sanal gerçeklik eğitimi uygulandı  

Trakya Kalkınma Ajansının 2018 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 49 saatlik ‘Eğitimde Arttırılmış ve Sanal Gerçeklik Uygulamaları’ programı sona erdi. Yarıyıl tatilinde Lüleburgaz’da görev yapan öğretmenler için gerçekleştirilen program sonunda başarılı olan öğretmenler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin’in de katılım sağladığı sertifika töreni ile katılım belgelerini aldılar.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin “Karne tatilinin bir haftasını eğitim ve kendini geliştirmek için ayıran öğretmenlerimizi kutluyorum, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek