Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 02 Şubat 2019, Cumartesi 09:32 tarihinde eklendi. 1566 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakya Oda Orkestrasından Vivaldi konseri

Lüleburgaz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında Trakya Oda Orkestrası, Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde konser verdi.
Trakya Oda Orkestrasından Vivaldi konseri  

Trakya Oda Orkestrası 30 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.30’da Vivaldi konseri verdi. Konserde şef olarak Alper Çam yer alırken, solist ve çelloda Mert Özkan ile Batuhan Işık bulundu. Trakya Oda Orkestrası Şefi Alper Çam, konsere katılım sağlayanlara teşekkürlerini iletti. Konser programında şu eserler yer aldı: Ave Maria – Caccini, Concerto for Two Cello Rv 531 – A. Vivaldi Solistler: Mert Özkan-Batuhan Işık, Son Tango – Ş. Alıcıoğlu

İkinci bölüm Kadın Kokusu – C. Gardel ile başladı. Serenad OP 35 – C.Strauss ile konser programı sona erdi.

Orkestrada 1. Kemanda Ezgi Karabacak, Özgecan İşbilen, Yelda Taşçı, Deniz Ece Kaleli, Göknur Bilgin 2. Kemanda Gürkan Taşçı, Pınar Haybat, Elif Sakızlı, Viyolada Coşkun Coşkundeniz, Fethiye Uysal, Çelloda Mert Özkan, Batuhan Işık, Kontrbasta Asal Altay, Flütte Aylin Sain, Özgürcan İşbilen Obuada Elif Begüm Edirne yer aldı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek