Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 30 Ocak 2019, Çarşamba 09:38 tarihinde eklendi. 1386 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ayyıldız geri adım atmadı

MHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Armağan Ayyıldız, Lüleburgazlı muhtarlara yaptığı ziyaretinde söylemiş olduğu ADD Lüleburgaz Şubesi’nin CHP’nin arka bahçesi olduğu sözlerine gelen tepkiler üzerine basın açıklaması yaptı.
Ayyıldız geri adım atmadı  

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Armağan Ayyıldız, 21 Ocak 2019 tarihinde Lüleburgaz Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği’ne MHP İlçe Teşkilatı üyeleri ile birlikte ziyaret gerçekleştirmişti. Ziyaretinde geçmiş dönemlerde ADD Lüleburgaz Şubesi’nde Başkan yardımcılığı görevini yürüttüğünü şimdi ise CHP’nin arka bahçesine dönüştüğünü söyleyen Ayyıldız,  ADD Lüleburgaz Şubesi üyeleri tarafından tepki topladı.

Gelen tepkiler üzerine basın açıklaması gerçekleştiren Başkan Adayı Ayyıldız açıklamalarında “21 Ocak 2019 tarihinde şahsım ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ziyaretinde bulunduğumuz, Lüleburgaz Muhtarlar Derneği’nde yaptığım konuşmanın bir cümlesinde geçmiş dönemde ADD Lüleburgaz Şubesi Başkan Yardımcılığı yaptığım ve bizlerden sonra ADD Lüleburgaz Şubesinin, CHP’nin arka bahçesi haline geldiği sözlerimin dernek üyelerince tepki topladığını sosyal medyadan gördüm.                               Benim sözlerim, Lüleburgaz’da bazı geçmiş dönem ADD Başkanları ile CHP İlçe Başkanları ve Milletvekilleri, bazı ADD Başkan Yardımcıları ile CHP İlçe Başkanları ve Milletvekilleri, yönetim kurulları ve üyelikler arasındaki geçirgenlik göz önüne alındığında, yeni bir tespiti ifade etmemekte, uzun dönemdir her ne kadar inkâr edilse de halkın vicdanında ve idrakında böylece yerini almıştır. Bence dernek üyeleri sosyal medyada tepki göstermek yerine nasıl oldu da uzun yıllardır Lüleburgaz’da bu izlenimi verdik diye düşünmelidirler. Sözlerime çok sevdiğim gerçek bir Türk Milliyetçisi olan Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleri ile son vermek istiyorum. “Ne mutlu Türk’üm diyene, Bir Türk Dünya’ya bedeldir, Türk,Öğün, Çalış,Güven, Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek