Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 29 Ocak 2019, Salı 09:28 tarihinde eklendi. 1261 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de gündem Kırklareli Adayı Soykan oldu

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü tarafından gerçekleştirilen haftalık halk toplantısında gündem CHP Kırklareli Belediye Başkan Adalığına Diş Doktoru Tuna Soykan’ın getirilmesi oldu.
CHP’de gündem Kırklareli Adayı Soykan oldu  

CHP İlçe Başkanı Bülent Metin Başkanlığında 28 Ocak Pazartesi günü saat 12.30’da haftalık halk toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Başkan Bülent Metin, Hamzabeyli Köyü’nde Pazar günü yaşanan ve evinde çıkan yangından kurtulmak için ikinci kattan aşağıya atlayarak vefat eden Sadık Aytap’ı rahmetle andıklarını belirtti.

Başkan Metin, “Herkesin merakla beklediği Kırklareli Belediye Başkan Adayımız bu sabaha karşı saat 05.00 gibi Parti Meclisi’nin kararı ile açıklandı. Kırklareli Belediye Başkan Adayımız Diş Doktoru Mehmet Tuna Soykan olmuştur. Öncelikle Kırklareli’mize ve Lüleburgaz’ımıza hayırlı olsun diyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz.

 3 gün önce Lüleburgaz Emek Platformu tarafından başlatılan EYT ve Kıdem Tazminatı ile ilgili imza kampanyası üçgen parkta devam etmektedir. Tüm partililerimizi bu kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz.

Antalya’da 3 günden beri sel felaketi ve ardından hortum sonucunda can kayıplarımız var. Biz hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, geride kalan ailelerine de sabırlar diliyoruz. Resmi kurumlardan yapılan açıklamaya göre yaklaşık 100 milyon TL zarar olduğu tahmin ediliyor. Zaten hayat pahalılığının devam ettiği bugünlerde sebze ve meyve fiyatlarında bu doğal afet dolayısıyla da muhtemelen artışlar devam edecek. Hükümet bu yaraları sarma noktasında gerekli adımları atacaktır diye tahmin ediyoruz.

“Cennet ne AKP’nin ne başkasının tek elinde değildir”

AKP yıllardır yaptığı gibi dini siyasete alet etmeye devam ediyor. Eski meclis başkanlarından İsmet Yılmaz, geçtiğimiz günlerde yine haddini aşan bir açıklamada bulundu. AKP’ye oy vermek cennete girişin bir bedeli olarak açıklama yaptı. Cennet ne AKP’nin ne başkasının tek elinde değildir. Dinimizin emirleri açıktır. Eğer birileri cennetten tapu vermeye gidiyorsa bu hem dinimize hem de Türkiye Cumhuriyetine yapılmış bir hakarettir. Bu ülkeyi bölmekten başka bir şey değildir. Buradan İsmet Yılmaz’ı kınıyoruz. İnşallah bu açıklamalar seçim süreci boyunca devam etmez.

YSK sırlamayı belirledi

YSK siyasi partilerin oy pusulalarındaki yerini belirledi. 1-Saadet Partisi, 2-Bağımsız Türkiye Partisi, 3-Türkiye Komünist Partisi, 4-Vatan Partisi, 5-Büyük Birlik Partisi, 6-Hür Dava Partisi, 7-Cumhuriyet Halk Partisi, 8-Adalet ve Kalkınma Partisi, 9-Demokrat Parti, 10-Milliyetçi Hareket Partisi, 11-İYİ Parti, 12-Halkların Demokrasi Partisi. Seçim inşallah Türkiye’mize hayırlı olsun. ” dedi.

Başkan Bülent Metin’in ardından konuşan partili üyeler görevini layıkıyla yaptığını düşündükleri Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun Kırklareli Belediye Başkan Adaylığına seçilmemesine tepkileri gösterdiler. Başkan Metin ise yapılan atamaya saygı duyduklarını belirtti.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek