Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 29 Ocak 2019, Salı 09:27 tarihinde eklendi. 797 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor 1 puanı son dakikada kurtardı

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor deplasmanda Manisa Büyüşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.
Kırklarelispor 1 puanı son dakikada kurtardı  

Manisa Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde 27 Ocak Pazar günü saat 13.30’da Manisa BŞBS ile Kırklarelispor bir araya geldi. Kırklarelispor mücadeleye İbrahim Demir, Davut Babur, Nuh Aşkın, Müslüm Aydoğan, Caner Bulut, Emre Keleşoğlu, Caner Koca, Emre Balkı, Denis Taşkesen, Mert Sinan Pekesen ve İlter Ayyıldız ilk 11’i ile başladı.

Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada 26.dakikada Manisa BŞBS kalecisi Yusuf’tan dönen topu önünde bulan Caner Koca, düzgün bir vuruşla Kırklarelispor’u 1-0 öne geçirdi. Bu golden 2 dakika sonra 28.dakikada Manisa BŞBS Erman Bulucu ile anında karşılık verirken, 31.dakikada Mustafa Sami Can Keskin ev sahibi ekibi 2-1 öne geçiren golü attı. İlk devre bu sonuçla tamamlandı.

İkinci devre Kırklarelispor istediği golü bir türlü bulamazken 89.dakikada Manisa BŞBS’un defansı ve golü atan oyuncusu Erman Bulucu ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atıldı. Kırklarelispor 10 kişi kalan rakibine 90+2.dakikada Nuh Aşkın ile eşitliği getiren golü attı. Kornerden gelen topta Nuh Aşkın’ın ceza sahsında içindeki vuruşunda Manisa BŞBS kalecisi Mehmet, topu çizgiden çıkarmaya çalışsa da hakem Tolga Sancak orta noktayı gösterdi ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

Bu sonuçla evinde 1 puanla dönenen Kırklarelispor 23 puanla 9.sıradaki yerini korudu. Yeşil Beyazlı takım 3 Şubat Pazar günü oynanacak Pendikspor maçının hazırlıklarına ise ara vermeden başladı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek