KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu haber 25 Ocak 2019, Cuma 09:32 tarihinde eklendi. 1124 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz HEM’de kurs kayıtları sürüyor

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi’nde yeni kurslar için başvurular devam ederken, talep olması durumunda kurs açılmaya tüm hızıyla devam ediyor.
Lüleburgaz HEM’de kurs kayıtları sürüyor  

Lüleburgaz HEM tarafından kurs kayıtları devam ediyor. HEM Müdürü İzzet Arslan yaptığı açıklamada, “Bugün sona erecek olan Katı Yakıt Kalorifer Ateşçiliği Kursu’nun ardından yeterli talep olması durumunda Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçiliği Kursu açmayı planlıyoruz. Bu kursumuzdan mezun olan arkadaşlar aldıkları sertifika ile rahatça iş bulma imkânına sahip olabilecek.” dedi.

HEM Müdürü Arslan, diğer kurslar ile ilgili olarak da bilgilendirmelerde bulundu. Arslan, “Ücretli öğretmenler için Özel Eğitim Uygulamaları Kursumuz başladı. 1 Şubat’a kadar devam edecek. Bu hafta başında başlayan İspanyolca A1 Seviye Kursumuz için kayıtlar 29 Ocak Salı gününe kadar devam edecek. Şuana kadar 22 kişinin kayıt olduğu bu kursumuz 27 Mart 2019 tarihine kadar devam edecek.” diye konuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek