Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 23 Ocak 2019, Çarşamba 09:26 tarihinde eklendi. 1309 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kurtuluş Mahallesi’nin kurtuluşu için aday oldu

Lüleburgaz’ın en eski mahallelerinden Kurtuluş Mahallesi için Emekli Esnaf Ahmet Mercan, muhtar adayı olduğunu açıkladı.
Kurtuluş Mahallesi’nin kurtuluşu için aday oldu  

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde Kurtuluş Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıklayan Emekli Esnaf Ahmet Mercan, Kurtuluş Mahallesi’nin kurtuluşu için aday olduğunu belirtti. Muhtar Adayı Mercan, yaptığı açıklamada yaklaşık 36 yıldır Kurtuluş Mahallesi’nde yaşadığını belirterek, “Lüleburgaz’a bağlı Müsellim Köyü’nde 3 Ekim 1961 yılında doğdum. 1983 yılından beri Kurtuluş Mahallesi’nde ikamet ediyorum. Elektrik tesisatçılığından esnaf emeklisiyim. Emekli olduktan sonra perde montaj işleriyle uğraştım. Evli ve 1 çocuk babasıyım. Eşimle 1987 yılında bu mahallede tanışıp evlendik. Oğlum bu mahallede büyüdü. Kurtuluş Mahallesini çok seviyorum. Kurtuluş Mahallesi’nin kurtuluşu için muhtarlığa adayım. Mahallemde gördüğüm sorunları bir muhtar olarak ekibimle birlikte en iyi şekilde çözeceğime eminim. İlerleyen günlerde yapmayı planladığım çalışmalarımı herkese açıklayacağım.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek