Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 23 Ocak 2019, Çarşamba 09:18 tarihinde eklendi. 1175 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Atık malzemelerden ürettikleri ürünleri sergilediler

Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji İlkokul öğrencileri STEM Junior Programı’nın 2. teması olan ‘Yeşil Dünyamız’ kapsamında fuar gerçekleştirdi.
Atık malzemelerden ürettikleri ürünleri sergilediler  

Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji ilkokul öğrencileri STEM Junior Programı’nın 2. teması olan ‘Yeşil Dünyamız’ kapsamında atık malzemelerden ürettiği malzemeleri fuarda sergiledi. Bahçeşehir Koleji 1.sınıf öğrencileri atık malzemelerden mama kabı, dikişsiz bere ve minder; 2. Sınıf öğrencileri çiçek sulama kanalları; 3. Sınıf öğrencileri rüzgâr ve su yolu ile alternatif enerji kaynakları üretimi; 4.sınıf öğrencileri ise Mars gezegeninde hayatta kalabilmek için sera ile bitki üretimi üzerine çalışmalarda bulunarak ürettikleri ve tasarladıkları ürünleri sergilediler.

STEM nedir?

STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) Eğitimi, öğrenci ve öğretmenlerin bilgi temelli hayat problemlerine göre biçimlenir ve merkezinde bulunan bir disipline ait özel bilgi ve becerilerin en az bir diğer STEM (Fen, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) disiplini ile bütünleştirilerek öğretilmesi olarak tanımlanır. STEM Eğitiminin temelinde farklı disiplinlerin birlikte kullanılması yer almaktadır.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek