KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu haber 22 Ocak 2019, Salı 09:31 tarihinde eklendi. 907 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli’nde Gastronomi Turu Düzenlenecek

Trakya Turizm ve Gastronomi Derneği, 23 Ocak 2019 Çarşamba gün boyunca Kırklareli Merkez ve Lüleburgaz’da Şarap, Peynir, Hardaliye ve Siyez Gastronomi Turu düzenleyecek.
Kırklareli’nde Gastronomi Turu Düzenlenecek  

Trakya Turizm ve Gastronomi Derneği Yönetim Kurulu tarafından açıklanan organizasyon akışına göre, Çarşamba günü sabah 09.00’da İstanbul’dan Lüleburgaz’a hareket edilecek. Lüleburgaz’a ulaşıldıktan sonra saat 11,00’da Arcadia Şarapları Yöneticileri ile tanışma ve brunch etkinliği düzenlenecek. Saat 12.30’da Barkovizyonda Arcadia Şarapları ve Atalık Buğdayımız Siyez tanıtımı gerçekleşecek. Saat 13.00’da Arcadia Bağları ve Şaraphane gezisi; 13.30’da Siyez tarlası gezisi yapıldıktan sonra 14.00’da Kırklareli’ne hareket edilecek. Kırklareli’ne varıldıktan sonra saat 15.00’da Kırklareli Tarihi Gezisi ve Atatürk Evi Ziyareti gerçekleşecek. Ardından saat 16.00’ı gösterdiğinde Gusto Celepoğlu Konağı mahsende kokteyl, şarap ve peynir tadımı yapılarak, Birinci Peynir ve Şarap Üreticileri standlarında üretici ve katılımcı sohbetleri düzenlenecek.

 

Kırklareli Valisi Osman Bilgin’in de katlım göstereceği Kırklareli Royal Bilgiç Otel’de düzenlenecek Gala Yemeğine; Dernek Başkan Yardımcısı Jülide Başkur, Federasyon Başkanı Ahmet Karaman ve davetliler katılacak. Vali Bilgin, Başkan Yardımcısı Başkur ve Federasyon Başkanı Karaman’ın konuşma yapacağı etkinlikte katılımcılara katılım sertifikası ve hediye takdimi edilecek. Federasyonun organizasyon ortaklarına da plaket takdimi yapılacak.

 

Saat 21.00’da Kırklareli’nden İstanbul’a hareket edilerek gastronomi turu sona ermiş olacak.

 

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek